Skriv ut

Reker med honning og lime

Denne smakfulle rekewoken er klar på bare få minutter og inneholder mindre enn 250 kalorier per porsjon! Du kan tilberede den med rå eller forhåndsstekte reker (se tipset vårt under).

Kategori Hovedretter
Tilberedningstid 5 min
Steke/koketid 10 min
Totaltid 15 min
Porsjoner 4
Kalorier 216 kcal
Forfatter Cathrine K

Ingredienser:

  • 500 g kokte reker pillede og renset
  • Salt og pepper etter smak
  • 2 ts hvitløk finhakket
  • 4 ss honning
  • 1 lime
  • 500 g asparges skivet
  • 1 rød paprika skivet
  • 1 ss matolje

Slik gjør du:

  1. Varm litt matolje i en stekepanne på middels varme. Ha oppi rekene og halvparten av hvitløken og rør rundt.

  2. Strø over salt og pepper etter ønske, hell så honningen over rekene og ha oppi limejuicen. Stek rekene en kort stund (ikke mer enn ett minutt på hver side) og ta stekepannen av platen.

  3. Varm litt matolje i en annen stekepanne. Tilsett asparges, rød paprika og resten av hvitløken. Bland grønnsakene godt og stek dem til de har nådd ditt foretrukne nivå av mørhet.

  4. Ha rekene oppi grønnsaksblandingen, rør om og servér med en gang. Kos deg!

Recipe Notes

Tips:

Del denne oppskriften med vennene dine på Facebook!